När humöret inte riktigt är på topp

Ibland så kan vi känna oss ner utan egentlig anledning. Det är en stor del av att vara människa. Vi kan inte vara på gott humör hela tiden utan ibland är inte humöret på topp och vi behöver hjälp med att må bättre.

Det kanske kan hjälp med att gå ut och få lite frisk luft för att man ska komma på andra tankar. Träning är också något som gör att vi känner oss piggare och på bättre humör. Det gäller att hitta de där grejerna som hjälper oss när humöret sviker oss. För vissa kanske spel online hjälper medan hos andra så behöver man få prata ut med någon när vän för att lösa de knutar som finns. Oavsett vad du tar dig för så är det bra om du känner dig bättre efter den aktivitet du väljer.

Försök att hitta de saker som gör dig glad och på bättre humör. Man vill ju inte gå omkring och må dåligt. För de flesta så kan det gå över ganska snabbt och för andra så tar det längre tid. Om du känner att du behöver professionell hjälp så kontakta en samtalsterpaeut eller liknande för att få experthjälp.